Toissayö meni pentulaatikon vieressä lattialla nukkuessa kuunnellen Ellin läähätystä ja viimeyö meni sitten kuunnellen pentujen vikinää ja ininää. Ei tarvinnut kuin pentujen rääkäistä muutama kerta äänekkäämmin, niin jo Sanna-täti kiiruhti sängystään paikalle katsomaan, todetakseen vain että unissaan ja imiessään ne ääntelivät. Ei hätää.

Pennut syntyivät siis pari päivää laskettua aikaa ennemmin ja kokonaista kuusi kappaletta, terveitä ja määrätietoisia pikku pupseja. Kaikki syövät hyvin ja nukkuvat hyvin ja kyllä Elli on loistava äiti. Ensikertalaisena on osannut homman hoitaa juuri niin kuin kuuluukin.

Ja väriä löytyy 2 joka sorttia, mustaa, kermaa ja parkkia. Narttupentuja syntyi 2 ja uroksia 4. Toinen narttupennuista jää meille Ellin tytöksi ja meidän iloksi ja muille etsitään hyvät kodit. Mutta jos meidän tytöiltä kysyttäisiin, pidettäisiin itsellä kaikki pennut. 10-vuotias kävi lomareissulla Helsingissä ja kas kummaa, tuliaisiksi oli tarttunut snoopy-talutinhihna ja purulelu, pennulle kuulema.

Kovasti on ollut pennunhoitajatarjokkaita, vaikkei se Elli paljon apua tarvikkaan, mutta pikkukäsien on niiiin ihana nostella pentulaatikon siivouksen ajaksi pennut koriin ja korista takaisin laatikkoon. Tottuvat pennut alusta asti lapsiin.

Tuossa ensimakua pennuista, koko pesue yhteiskuvassa.

 1247146762_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuli toivomus että olisi kiva nähdä millainen Elli on ison masunsa kanssa, se masu on nyt historiaa, mutta laitan kuvan millainen Elli oli toissapäivänä.

 1247146920_img-d41d8cd98f00b204e9800998e