Meinaa olla aika tiukilla, kotimme keittiö on palasina pihalla ja uutta nikkaroidaan sitä mukaa mitä muilta töiltä ja kiireiltä ehditään. Huomasin että blogissa on vielä Lakun naama lumihangessa ja puhetta lumen paljoudesta. Asialle täytyy tehdä jotain, siispä kuulumisia;

Ellin pennut ovat aloittaneet rantautumisen näyttelykehiin. Nipsu (Vanilla) on ottanut ensikontaktia näyttelyyn Rovaniemen Match Showssa ja mukaan oli tarttunut sininen nauha ja vinkulelu.

Patu (Omar) edusti pentuetta Kolilla pidetyssä paimensukuisten katselmuksessa ja sai tuomarilta kiitosta ystävällisestä käytöksestä.

Laku ja Ässä treffasivat Oulaisten näyttelyssä toukokuun loppupuolella ja molemmat saivat junioriluokasta arvosanan H Hyvä ja molemmille tuomari sanoi että kasvu on vielä kesken, elikkä kotia kasvamaan

Pentujen omilla sivuilla on päivityksiä; valokuvia ja näyttelyarvostelut.

Oulaisiin en ottanut kameraa mukaan kun olin yksin Lakun kanssa reissussa, nyt sitten harmittaa kun ei saanut napattua kuvan kuvaa. Pitänee laittaa puskaradiota liikenteeseen, olisiko joku paikalla ollut ottanut kuvia Lakusta ja Ässästä, niille olisi käyttöä.

Runnelta (Toffo) tuli myös uusia kuvia, laitoin nekin sinne omalle sivulle. Runne on laajentanut harrastuksiaan tunturiretkeilystä ja moottorikelkkailusta veneilyyn ja pilkkimiseen. Oli matkannut veneellä pilkille ja saaneet Juhan kanssa muhkean kalasaaliin.

Ja vielä lopuksi, pentujen isä Myky on saanut tuoretta jälkikasvua Juskankankaan kenneliin kesäkuun alussa. Näytti olevan vähän samanväristä sakkia kuin tämä meidän pentue oli; kermaa, parkkia ja mustaa. Käykääpäs kurkkaamassa puolisisaruksia ja on siellä pari kuvaa Mykystäkin.