Pentu-postia on tullut kuvien kera ja ilman. Aivan mahtava kuulla välillä miten on mennyt ja millaisia koirimuksia pennuista on tullut

Rovaniemeltä on tullut kuvaviestiä useampaan otteeseen ja hyvin näyttää Vanillalla, Nipsulla, pyyhkivän uuden kaverinsa Nalle-koiran kanssa. Kuvia on lisää Vanillan omalla pentusivulla. Tässä maistiainen.

Toffo, Runne, lähetteli kuvapostia Norjasta ja kyllä siellä vain on hienot maisemat. Monenlaista puuhastelua ja ajanvietettä on Juha Runnelle suunnitellut ja hyvin kuuluu menevän. Lisää kuvia Toffon pentusivulla.

Omariltakin on tullut viestiä, hyvin menee sielläkin. Vauhtia tuntuu pennusta löytyvän ja hyvin tulee toimeen perheen pienimmänkin kanssa. Isäänsä kuulema muistuttaa, ei ole korvat ainakaan vielä nousseet pystyyn.

Ässälläkin menee hyvin. Ässää ollan nähtykkin pari kertaa ja Laku kävi leikkimässä Ässän kanssa syyskuun puolella.

Se onkin hauska juttu, mihin suuntaan pentujen korvat kääntyykään. Isällä on taittokorvat ja Ellillä pystykorvat, tosin Ellin isällä on myös taittokorvat. Toffolla nousi ennen lähtöä korvat pystyyn ja Ässällä ne on ollut pystyssä pitkään. Dumlella oli taittokorvat vielä lähtiessään ja Omarin ja Vanillan korvat ovat vielä taittokorvat. Niin ja meidän Laku ei oikein osaa päättää, sillä oli pitkään taittokorvat ja sitten ne nousivat pystyyn ja aika lepakon näköinen oli pentu silloin (heh). Nyt sitten on toinen korva tipahtanut alas ja toinen sinnittelee pystyssä. Saapa nähdä millainen on "korvatulos" pentujen kasvettua aikuisten mittoihin.